Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-02@16:45:09 GMT

افتخار می کنم در دوران مرادی کرمانی نفس می کشم

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۴۵۵۲۳

افتخار می کنم در دوران مرادی کرمانی نفس می کشم

سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


حسین پاکدل گفت: اگر بخواهیم به چیزی افتخار کنم، این واقعیت است که در دوران هوشنگ مرادی کرمانی نفس می کشم.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، مراسم رونمایی از کتاب سخنگوی «پنج حکایت» نوشته ویلیام شکسپیر با صدای حسین پاکدل و کتاب صوتی «زیر نور شمع» شامل دست چینی از داستان های هوشنگ مرادی کرمانی با صدای مهدی پاکدل، بعد از ظهر امروز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت با حضور هوشنگ مرادی کرمانی و حسین پاکدل در سالن کتابنمای ۲ سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین پاکدل در ابتدای این نشست گفت: گاهی وقت ها نمی فهمیم داریم نفس می کشیم چون که اکسیژن، هست. ممکن است قدر چیزی را که در اختیارمان است، ندانیم. خلاصه بگویم که امروز مجموعه ای از پاکی و طراوت در جامعه ما وجود دارد که اسمش هوشنگ مرادی کرمانی است. اما این قدر معمولی و حضورش عادی است، که نمی فهمیم چقدر بزرگ است. اگر بخواهیم به چیزی افتخار کنم، این واقعیت است که در دوران هوشنگ مرادی کرمانی نفس می کشم.

این کارگردان تئاتر در ادامه گفت: باید قدر داشته هایمان یعنی مرادی کرمانی را بدانیم؛ نه به این معنی که با او عکس بگیریم. البته این هم خوب است ولی قدر دانستن، فقط در این کار خلاصه نمی شود. آقای مرادی کرمانی، معتبرترین جایزه را گرفته و از نویسندگان با ارزش ماست.

پاکدل در پایان سخنانش گفت: درباره کتاب صوتی «پنج حکایت» اگر جایی را اشتباه خوانده ام، مرا ببخشید چون خواندن آثار شکسپیر خیلی خیلی سخت است.

در ادامه این مراسم، هوشنگ مرادی کرمانی نیز گفت: یکی از معیارهای داستان خوب را، بر این اصل می دانم که در ظرف های مختلف جواب بدهد. یعنی بتوان از رویش فیلم یا پویانمایی ساخت. در گذشته برای ماندگاری یک اثر، تعاریف دیگری به کار می بردند. مثلا یکی از این تعاریف این بود که عوام آن را بفهمند اما امروز از جمله تعاریف مهم ماندگاری اثر، این است که در ظرف جدیدش، جا بشود.

وی افزود: در ظرف جدید، هم چیزی از اثر کم شده و هم، چیزی به آن اضافه می شود. ظرفی هم که امروز به خاطرش دور هم جمع شده ایم، کتاب صوتی است.

نویسنده «قصه های مجید» گفت: مهدی پاکدل مثل پسر من است و دوستش دارم. یکی از داستان هایم که در کتاب صوتی «زیر نور شمع» خوانده شده، به نظر خودم، خیلی شل و ول می آمد ولی مهدی پاکدل، آن قدر آن را خوب خوانده که تا به حال ۳ بار آن را گوش کرده ام. آقای پوراحمد هم که «قصه های مجید» من را تبدیل به فیلم کرد، به نظرم از من گلابی گرفت و مربا تحویل داد. یعنی میزان شیرینی و شکرش را خودش انتخاب کرد.

این داستان نویس در پایان سخنانش گفت: به نظرم، داستان گویا امروز می تواند ظرف خوبی برای کتاب گوش دادن در مسافرت و یا استفاده نابینایان باشد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۴۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱

به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه‌داستان «مرمرهای سرخ» نوشته سودابه حمزه‌ای به تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و روانه بازار نشر شده است. این‌کتاب درباره شهدای حمله تروریستی به حرم شاهچراغ و شهدای اغتشاشات اخیر است.

داستان های این کتاب، داستان های فراخوان خون نگاشت درباره شهدای حرم شاهچراغ (ع) و شهدای اغتشاشات است که از آبان تا دی ماه ۱۴۰۱ توسط نویسنده انقلابی (بنا) با همکاری انتشارات کتاب جمکران برگزار شد و داستان های منتخب به صورت مجموعه داستان منتشر شد.

حمله تروریستی چهارم آبان ۱۴۰۱ فردی مسلح به زایران حرم مطهر شاهچراغ (ع) به شهادت ۱۳ نفر و مجروح شدن ۳۰ نفر از هموطنان منجر شد. این اقدام که مسوولیت آن را گروهک تکفیری داعش برعهده گرفت، موجی از محکومیت در سطح ملی و بین‌المللی را در پی داشت.

جامعه اسلامی نمود حرکت ما به سمت تمدن نوین اسلامی است ولی از نظر دشمنان این جامعه اسلامی و مدنیت اسلامی نباید شکل بگیرد زیرا بعد از آن دولت سازی و سپس تمدن نوین اسلامی شکل می‌گیرد که واقعاً سلطه استکبار و استعمار غرب، آمریکا، صهیونیست و همه را در هم می شکند، بنابراین این اتفاقات اخیر رخ داد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

صدایش در ولوله جمعیت گم شد دستی از پشت سر روسری‌اش را کشید. موهایش در هوا پریشان شد خواست از میانشان بیرون بزند که پاره آجری به پیشانی‌اش خورد درد در تنش پیچید. سرش گیج رفت. به سمت برادرش نگاه کرد که به سویش می‌دوید. - دارید چیکار می‌کنید؟ خواهرمه نزنید نزنید لعنتی‌ها! واسه چی خودسر کار می‌کنید؟ ولش کنید. گرمی خون را روی صورتش حس کرد. چشم‌هایش جایی را نمی‌دید. روی زمین افتاد خون آرام آرام از لای موهای پریشانش بر سنگ‌فرش محوطه جاری شد وقتی برادرش او را روی دوش گرفت و به سمت خیابان دوید، صدای نفس نفس زدنش را می‌شنید.

این کتاب با ۱۱۰ صفحه و قیمت ۷۰ هزارتومان عرضه شده است.

کد خبر 6093337 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • چاپ مجموعه‌داستانی درباره شهدای شاه چراغ و اغتشاشات ۱۴۰۱
  • پل آستر درگذشت
  • دانش آموز خوزستانی، برگزیده جشنواره افتخار من+فیلم
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه