Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین پاکدل، نویسنده و بازیگر سینما و تلویزیون گفت: ما انسان ها، محصول کارهایی هستیم که انجام نمی دهیم؛ نه کارهایی که انجام می دهیم. بنابراین تلاش کنیم که خوب زندگی کنیم و آثار خوبی از خود در این دنیا به جای بگذاریم.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز؛ سی و ششمین روایت از رویداد فرهنگی اجتماعی "گپ" با حضور حسین پاکدل، نویسنده، نمایش نامه نویس، تهیه کننده، کارگردان و بازیگر سینما و تلویزیون در سرای فرهنگ و هنر مهراد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روایت که با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و هنر استان البرز برگزار شد، حسین پاکدل با اشاره به مهارت های ذاتی انسان ها اظهار کرد: هیچ وقت امکان ندارد که ما یک شبه بتوانیم هنری را به دست بیاوریم و مثلا صبح که از خواب بیدار شدیم، شاعر یا نقاش یا بازیگر شده باشیم.

وی افزود: ما از همان کودکی آنچه را که می توانیم در آینده بشویم، در وجود خود داریم و با گذشت زمان، آرام آرام مهارت هایمان بیشتر می شود تا این که به یک مرحله ای می رسیم که می توانیم ذهنیت خود را تجسم ببخشیم و در آن رابطه با دیگران شریک شویم.

این بازیگر مطرح سینما و تلویزیون بیان داشت: من خیلی اتفاقی در رشته ی کشاورزی قبول شدم و اصلا به این رشته علاقه ای نداشتم و به همین دلیل حتی یک دقیقه هم در حوزه ی کشاورزی کار نکردم.

وی ادامه داد: بعد از دریافت لیسانس کشاورزی، به تلویزیون آمدم و بعد در دانشگاه هنر تحصیل کردم. به این دلیل که علاقه ی من در حوزه ی هنر بود و با پشتکار و تلاش بسیار زیاد، سعی کردم به آن چیزی که علاقه دارم، دست پیدا کنم.

پاکدل که بدون شک از صاحب نظران حوزه ی فرهنگ و هنر کشور محسوب می شود، اذعان داشت: اعتقاد راسخ دارم که مادر همه ی هنرها، هنر تئاتر و نمایش است؛ زیرا کامل ترین هنری است که بشر توانسته آن را خلق کند. همه ی هنرها در بطن هنر نمایش وجود دارد و این هنر، از نظر من هنر مرجع است.

وی همچنین گفت: افتخار می کنم که توانستم سال ها در این هنر فعالیت کنم، چه در زمانی که مدیر بودم و چه در زمانی که خودم به خلق آثاری در تئاتر پرداختم.

این نمایش نامه نویس با اشاره به این که اساسا در هنر همیشه وقایع روز تحلیل می شود، یادآور شد: ساده ترین کار، این است که ما به شکل کاملا رئالیستی، وقایع جامعه ی خود را روی صحنه ی نمایش نشان دهیم؛ در این صورت، حتی اگر بتوانیم صد در صد عین تراژدی یا عین واقعه و عین فاجعه را روی صحنه بازسازی کنیم، مطلقا ارزش هنری ندارد؛ چون واقعیت، بسیار دردناک تر از آن چیزی است که ما بر روی صحنه نمایش می دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم از نمادها و وقایع مختلف و اتفاقات گوناگون در سیر تاریخ و در جغرافیاهای مختلف استفاده کنیم و حرف خود را در قالب این نمادها بیان کنیم و با استفاده از این وقایع تاریخی حرف امروز خود را بزنیم و شرایط و موقعیت امروز جامعه ی خود را به تصویر بکشیم.

نویسنده ی فیلم تلویزیونی "سفر سبز"، تجربه های گذشتگان را راه گشای بهتر دیدن آینده دانست و گفت: واقعیت این است که ما عادت داده شده ایم که شخصیت های تاریخی را صفر و صد ببینیم. در حالی که آدم ها، در رابطه با خدمت و خیانت، نسبت های مختلفی دارند؛ نمی شود شخصیتی را در سیر تاریخی رها کنیم و بر اساس معیارهای امروز او را بسنجیم. این کار، جفا در حق تاریخ، شخصیت های زحمت کش و حتی جفا در حق خودمان و آینده ی کشورمان است.

وی افزود: این درس غلطی است که با انگ زدن به آدم های مختلف و فاقد ارزش کردن آن ها و خدماتشان، از یک سری از شخصیت ها غافل بمانیم و در مقابل، سرگرم یک سری شخصیت هایی باشیم که سرتاسر زندگی شان پر از خیانت بوده و الان ما فکر کنیم که خدمت گزار بوده اند.

حسین پاکدل همچنین با تأکید بر لزوم مطالعه ی تاریخ بیان داشت: آدم های مختلفی به خصوص در تاریخ معاصر ما زیسته اند که در زندگی امروز ما تأثیرگذار بوده اند؛ همین امروز هم که ما در ایران امن زندگی می کنیم، این امنیت را مدیون آدم های گمنامی هستیم که صادقانه خدمت می کنند تا چراغ آرامش این مرز و بوم همچنان روشن بماند.

وی اضافه کرد: ما مدیون آدم هایی هستیم که سال هاست در حسرت این هستند که بتوانند کارهای شخصی خود را انجام دهند اما به دلیل جانبازی در راه وطن، توانایی آن را ندارند و من افتخار می کنم که در برخی از آثارم هرچند اندک، به این افراد اشاره ای داشته ام.

این کارگردان برجسته ی تئاتر، با اشاره به این نکته که تلاش می کند تا صداقت و صبوری این افراد را حداقل برای خود الگو قرار دهد و مانند آنها زندگی کند، گفت: ما نباید منتظر باشیم که روزی یک نفر بیاید و ما را نجات دهد، چون اگر آن نجات دهنده نیاید یا دیر کند، ما افسرده و ناامید خواهیم شد. ما باید خودمان به فکر نجات خودمان باشیم، چون در حصار خودخواهی های خود قرار داریم و باید خودمان را از خودخواهی های خود برهانیم.

وی ادامه داد: ما در هر شغل و هر رشته ای هستیم، باید مسئولیت پذیر باشیم؛ حتی اگر مسئولیت یک خانواده را داریم، باید زندگی و کار خود را جدی بگیریم و با جدیت و مسئولیت پذیری وظیفه ای را که بر عهده گرفته ایم، به نحوی شایسته و درست به انجام برسانیم.

حسین پاکدل در پایان خاطرنشان کرد: یادمان باشد که ما، محصول کارهایی هستیم که انجام نمی دهیم؛ نه کارهایی که انجام می دهیم. بنابراین تلاش کنیم که خوب زندگی کنیم و آثار خوبی از خود در این دنیا به جای بگذاریم.

گفتنی است سری جدید جلسات رویداد فرهنگی و اجتماعی "گپ"، در آخرین چهارشنبه ی هر ماه با حضور مهمانانی گران قدر برگزار می شود و فلسفه و هدف برگزاری آن، افزایش روحیه ی مسئولیت پذیری و تقویت مهارت گفتگو است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: البرز حسین پاکدل فرهنگی اجتماعی رویداد گپ اهالی فرهنگ و هنر البرز حسین پاکدل شخصیت ها آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • یک هفته کار کردیم تا اینطور از دورتموند گل نخوریم!
  • کمک۱۳میلیارد تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • در آغاز سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است